Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Grundig gulvafslibning i København og omegn

Har dit gulv brug for en kærlig behandling? Hos Gecko-Frb.Gulvservice kan du få en professionel gulvafslibning til en pris i København, der er yderst konkurrencedygtig! En afslibning kan være et godt alternativ til at lægge et helt nyt gulv, da det er en nemmere og billigere løsning. Vi har serviceret tilfredse kunder siden 2000 - skal du være den næste?

Få et godt tilbud på en gulvafhøvling på Østerbro, Amager, i Rødovre eller i resten af København
på telefon 51 30 70 66 i dag.

Hvad er gulvafslibning?

Gulvafslibning bruges til at udbedre ridser, mærker og slidtage på trægulve. En afslibning kan også foretages på hele gulve med slidt lakering, misfarvning, limrester fra gulvtæpper eller hvis der blot foreligger et ønske om et nyt udseende. Ved afslibning fjerner man typisk 1-2 mm af slidlaget, men forskellige træsorter kan kræve forskellige behandlinger. Derfor bør man altid overlade opgaven til en fagmand.

sidekick

Professionel rådgivning og sparring

Vi går op i at finde den helt rigtige løsning, der passer til dine behov. Vi kan løse alle opgaver inden for gulvafslibning til en god pris i København og omegn. Vi vælger også overfladebehandling i samråd med vores kunder og kan rådgive i forhold til forskellige lak-, lud- og olieprodukter. Vi holder til på Frederiksberg, men vi udfører også gulvafslibning i Rødovre, på Østerbro, Amager m.m. Vi tilbyder bl.a.:

  • Gulvafhøvling
  • Sæbebehandling
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Lakering
  • m.m.

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?
Hos Gecko-Frb.Gulvservice skelner vi ikke mellem gulvafslibning og gulvafhøvling - det er hos os én og samme ting. Vores gulvbehandlinger udføres altid med udgangspunkt i det specifikke gulv, og hvilke behandlinger der vil give det optimale resultat på netop dette gulv, og så betyder det efter vores mening ikke så meget, om man kalder behandlingen en gulvafhøvling eller -afslibning. Det vigtigste for os er, at dine gulve får en behandling, som du bliver tilfreds med.

Få en god gulvafslibning pris i København og omegn!

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en professionel behandling af dine trægulve i København, Østerbro, Rødovre, Amager eller et andet sted på Sjælland. Kontakt os telefonisk på telefon 51 30 70 66 eller via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Få et tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.