Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Gecko- Frb. Gulvservice

Din gulvmand i Storkøbenhavn!

Med over 17 års erfaring og mange tusinde kvadratmeter gulve, har vi opnået en viden og kompetence, som vi glædeligt deler ud til vores kunder. Vores motto er "BYENS FLOTTESTE GULVE", og det er, hvad du får, når du vælger os. Vi anvender kun de bedste materialer, og vi investerer løbende i nye og mere miljøvenlige maskiner, da vi ønsker at udføre vores arbejde med omtanke for miljøet.

Gulvmand med kunden i centrum

Vi lægger stort vægt på, at vores kunder får den rigtige rådgivning, så det bedste resultat opnås hver gang. Vi er derfor altid meget omhyggelige med vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat. Før, under og efter vores arbejde sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder for at sikre, at vi opfylder deres ønsker. Vi får størstedelen af vores kunder gennem anbefalinger, hvilket vi er meget stolte over.

sidekick

Professionelle medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der står klar til at hjælpe med din gulvopgave. Alle vores medarbejdere går til enhver opgave med den samme høje entusiasme, og de leverer altid et arbejde i en meget høj kvalitet. Vores medarbejdere opdateres løbende i nye teknikker, og de er alle certificeret i Bona laksystemer. Det betyder, at vi kan tilbyde Bonas coverservice med 3 års garanti.

Få et uforpligtende tilbud på en gulvmand

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 30 70 66 eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en gulvmand i Storkøbenhavn. Fortæl os om din opgave, og lad os udforme et uforpligtende skriftligt tilbud til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde i Gecko-Frb.Gulvservice.

Få et tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.